Splitleasing

Splitleasing hos SS Leasing er den optimale løsning, når bilen skal bruges både til privat og erhverv.

Mere attraktiv beskatning ved at vælge splitleasing

Vælger du splitleasing som din løsning, er vi hos SS Leasing parate til at varetage alle de praktiske opgaver, som der måtte være i denne forbindelse. Således sikrer vi, at arbejdsbyrden er minimal for dig, og processen forløber både nemt og hurtigt, når du går i gang. Når du indgår en aftale om leasing hos os, behøver du hverken bekymre dig om skader på bilen eller hvordan du skal forholde dig, når leasingperioden udløber. Vi har nemlig både Byt til nyt og tilbagekøbsgaranti.

En helt afgørende fordel ved at vælge splitleasing som din foretrukne leasingform er, at den leasede bil kan benyttes til privatbrug uden personlig beskatning blot ved at føre regnskab over det kørte antal kilometer. Dette sker elektronisk og via et GPS-system.

Vi har en ambition om altid at sikre dig, at du får den bil, som du gerne vil have med de bedste vilkår til den bedste pris – både til privat brug og erhvervsbrug. Hos SS Leasing importerer vi en række forskellige bilmærker, så som Audi, Mercedes-Benz, Porsche, BMW, Volkswagen og Range Rover. Derfor burde du sagtens kunne finde en bil, du både kan bruge til privat- og erhvervsbrug.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for en splitleasingaftale

Er du interesseret i at splitlease en firmabil, er du velkommen til at kontakt SS Leasing på telefon 77 77 33 33 eller på mail info@ssleasing.dk. Vi aftaler gerne et tidspunkt for et møde, således vi kan drøfte mulighederne for en aftale om splitleasing.