Privat flexleasing

Hos SS Leasing får du en leasingaftale med samme grad af frihed som ved et bilkøb.

Flexleasing for maksimal frihed

Når du vælger finansiel leasing hos SS Leasing, opnår du den samme frihed som ved køb af en bil. Som kunde hos os kan du forvente en tryg og fordelagtig leasingproces, hvor du ikke skal betale for eventuelle skader på bilen, når leasingaftalen ophører. Vores leasingaftaler er gennemskuelige og fleksible, og gennem tætte samarbejder med finansielle partnere, tilbyder vi attraktiv forsikring som en del af aftalen. Med en aftale om leasing med SS Leasing kan du forvente:

  • Tryghed og gennemsigtighed
  • Minimal kapitalbinding
  • Mulighed for forsikring

Hos SS Leasing er vi specialiserede i at importere biler med høje sikkerhedsprocedure og højt tryghedsniveau. Vi har tætte samarbejder med flere partnere i Europa, hvorfor vi kan tilbyde meget attraktive leasingaftaler på biler fra blandt andet Mercedes-Benz, Audi og Porsche.

Kontakt os for en privat leasingaftale

Ønsker du at vide mere om vores løsninger i forhold til privat flexleasing, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten kontakte os på telefon 77 77 33 33 eller på mail info@ssleasing.dk Vi tilbyder en fleksibel leasingaftale til både private og erhvervsmæssige formål, som passer til dine behov. Har du spørgsmål vedrørende privat flexleasing, besvarer vi dem gerne.