Om os

Hos SS Leasing har vi specialiseret os i import af biler fra Tyskland.

SS Leasing er din foretrukne leasingpartner

Vi er et dansk flexleasing-formidlingsselskab, som gennem 15 år i branchen har specialiseret sig i at importere tyske biler uden afgift. Dermed kan vi tilbyde attraktive leasingaftaler af et stort udvalg af biler fra tyske mærker, såsom BMW, Mercedes-Benz, og Porsche. Gennem et tæt samarbejde med vores partnere i Tyskland er vi i stand til at tilbyde enhver løsning, som vores kunder søger.

Mulighederne er mange, når du vælger at tegne en leasingkontrakt. Dette er blandt andet en årsag til, at op mod 50% af den private bilpark i Tyskland er leaset, og i England er andelen næsten 80%.

Attraktive leasingaftaler

Hos SS Leasing gør vi det trygt og enkelt at indgå en leasingaftale, derfor samarbejder vi med flere finansielle partnere i forbindelse med blandt andet forsikring og serviceaftale. Således kan vi tilbyde samlede pakker, så du er sikret den højeste kvalitet. Når du vælger at indgå en leasingaftale med SS Leasing, får du den aftale, som passer dig bedst, hvorfor der ikke er nogen kilometerbegrænsning.

Undgå en større kapitalbinding med en leasingaftale

Ved at vælge en aftale om leasing fremfor et traditionelt bilkøb, er kapitalbindingen betydeligt mindre. Samtidig kan bilen efter leasingperioden sælges uden afgift i eksempelvis Tyskland dermed udbydes bilerne til et større marked. Du opnår en række fordele:

  • Mindre kapitalbinding
  • Minimal værdiforringelse
  • Attraktive forsikringer og serviceaftaler
  • Få netop den bil, du ønsker
  • Vi tager din gamle bil i bytte

Kontakt SS Leasing for en attraktiv leasingaftale

Hos os får du en tryg og behagelig behandling. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 77 77 33 33 eller skrive på mail info@ssleasing.dk. Vi er altid klar til at finde den løsning, som passer dig eller din virksomhed bedst.