LEASING AF LUKSUSBILER

Biler og især luksusbiler er noget, der har betaget os siden vi var helt små drenge. Det er dog en stor og tung økonomisk post, hvis man skal ud og investere i en luksusbil. I stedet for at glemme sin drøm om den helt rigtige bil, så bør man i stedet finde nye og billigere alternativer.

 

Selvom leasing af luksusbiler ikke er noget decideret nyt fænomen, så er det først inden for de seneste år, at folk har fået øjnene op for denne løsning. Leasing af luksusbiler er nemlig ikke forbeholdt de særligt velhavende. Med flexleasing kan du få din drømmebil til en favorable pris. 

 

VI ER SPECIALIST TIL LEASING AF LUKSUSBILER 

Hvis du har drømme om at køre i den helt rigtige fede luksusbil, skal du tage os med på holdet. Hos os kan vi sammen gøre den drøm til virkelighed. Leasing af luksusbiler er nemlig noget af det som vi specialiserer os indenfor. Vi kan hjælpe dig med at lease biler primært fra premium segmentet såsom Porsche, Volvo, Mercedes-Benz, Land Rover, Audi og lign.

 

Hos SS Leasing vægter vi ærlighed og gennemsigtighed højt. Handler du hos os, kan du trygt stole på, at vi sikrer dig den absolut bedste handel. Uanset om du selv har fundet drømmebilen eller om du skal have hjælp og vejledning af os, så finder vi den og sørger for, at du snart kan sætte dig bag rattet i din drømmebil.

 

UNDGÅ AT BETALE OVERPRIS FOR LEASING AF LUKSUSBILER

Det kan være svært at gennemskue, hvor meget man rent faktisk kommer til at betale for leasing af en bil på leasingmarkedet. Leasing af både almindelige og luksusbiler skal nemlig gøres gennemsigtigt for leasingtageren – nemlig dig.

 

Derfor tager vi og ekstra god tid til at gennemgå alle detaljerne, der er, når man leaser en bil. Vores kunder har første prioritet, hvorfor vi vælger at nedprioritere en høj avance. Det gør vi da, vi gerne vil have glade og tilfredse kunder, der kommer igen. Og det har vi haft stor succes med.

 

VI ER TIL FOR DIG

Markedet for leasing kan være en jungle at finde rundt i. Det tager tid at sætte sig ind i en leasingaftale, og finde ud af, hvad der er op og ned. Nogle firmaer forsøger at skjule de egentlige omkostninger, ved at skabe lave engangsydelser og i stedet indsætte sære og mærkværdige udgifter ind andre steder, så gennemsigtigheden forsvinder.

 

Vi har valgt at gå i den stik modsatte retning. Intet står med småt og du løber ikke ind i uforudsete udgifter. Alt står klart og tydeligt i den leasingkontrakt, som vi også gennemgår grundigt sammen med dig.

 

FLEXLEASING AF LUKSUSBIL

Når det drejer sig om luksusbiler, er flexleasing særlig fordelagtigt. Det drejer sig især om biler, der har en høj handelsværdi på det danske marked, hvor man kan spare rigtig mange penge frem for at købe bilen. 

 

FORDELE VED FLEXLEASING AF LUKSUSBILER

Der er mange fordele ved at flexlease en bil frem for at købe. Den helt overordnede fordel er naturligvis, at du sparer penge på registreringsafgiften frem for at købe. 

 

Det er ikke for godt til at være sandt, for hele pointen med at flexlease er nemlig, at du ikke betaler registreringsafgiften på en gang, som når du køber en bil. I stedet så benytter man sig af metoden, hvor man forholdsmæssigt betaler afgiften for den periode, du leaser bilen. 

 

Andre fordele er:

  • Lav engangsydelse
  • Få råd til en luksusbil til en lav pris
  • Undgå store værditab
  • Bilen kan sælges på det internationale marked efter endt leasingperiode
  • Skift bil oftere
  • Billigere forsikring
  • Sæsonleasing

 

EN LUKSUSBIL SOM FAMILIEBIL

Med flexleasing er det muligt for dig at køre rundt i en luksusbil – også selvom du har familie og ikke er velhavende. En luksusbil er nemlig for alle, både til ungkarlen, forretningskvinden eller familien.

 

Med en leasingkontrakt hos os ved du, hvordan dine udgifter ser ud hver måned, og der kommer derfor ingen uforudsete udgifter i forbindelse med leasing.

 

VI GENNEMGÅR GERNE ANDRES LEASINGTILBUD

Har du fået et leasingtilbud hos en anden forhandler, gennemgår vi det gerne sammen med dig og ser, om vi kan matche det eller gøre det endnu billigere. I langt de fleste tilfælde kan vi det, da vores avance er lav. Desuden har vi et stort kendskab til flere forskellige markeder for brugte luksusbiler, og har gode europæiske samarbejdspartnere.

 

Selv små ændringer i antal kilometer kørt, årstal eller lignende kan nemlig have en rigtig stor betydning for den månedlige udgift. Også måden man afskriver på, har en betydning for, om du skal betale ekstra omkostninger efter endt leasingperiode.

 

VI LAVER ALTID SKRÆDDERSYET LEASINGAFTALER

Intet fungerer som på samlebånd for os. Hver kunde får lavet hver sin personlige kontrakt, der passer til deres behov. Det betyder også, at hvis du har et bestemt ønske til antal kilometer, skal netop din kontrakt naturligvis tage højde for det.

 

Alle vores kunder får det som de ønsker, for vi har alle vores særlige behov som skal imødekommes. Vi er stolte af, at vi bruger både tid og energi på at udregne og levere en kontrakt, der tager udgangspunkt i hver enkelt kunde.

 

LAD OS KLARE DET PRAKTISKE

Hvis du har fundet drømmebilen, kan vi naturligvis hjælpe med alt det praktiske i forhold til indkøb, transport og mv. Hvis du ikke gider at slide dig igennem brugtbilsmarkedet, kan du også trygt overlade din søgen til os. 

 

Vi har en import beregner, som du er meget velkommen til at bruge, hvis du har fundet drømmebilen. Derfra tager vi over, og giver dig et tilbud på hjemtagelse mv. Det kan også være, at vi finder nogle forskellige biler, som du så kan vælge ud fra. Alt sammen gør vi det i et tæt samarbejde og taler åbent om fordele og ulemper i forhold til de forskellige biler.

 

FORSKELLIGE LEASINGPERIODER ALT EFTER DINE ØNSKER

Det er meget forskelligt om vores kunder ønsker korte eller længere leasingperioder. Normalt kører en leasingperiode i enten 12, 24 eller 36 måneder, men den kan køre fra alt mellem 3-36 måneder. 

 

Ønsker du at genforhandle den samme bil efter de 12 måneder, så sker det på baggrund af restværdien efter de 12 måneder. Derfor får du en langt billigere bil end i den første periode. Det som der ofte sker, det er dog, at vores kunder i stedet har fået smag på at prøve at køre i nye biler og de vælger derfor at prøve en ny bil i stedet for at få den gamle tilbage.

 

DET KAN VI BLANDT ANDET GØRE FOR DIG

Naturligvis starter processen med at finde netop din drømmebil. Du kan fortælle forskellige ønsker, og vi vil finde den til dig. Hvis den du selv har fundet drømmebilen, prøver vi at indhente tilbud på netop den slags bil. Her kan du benytte vores import beregner.  

Hvis vi finder bilen, men blot et par måneder ældre end den du ønsker, kan det være at beregningsfaktoren bliver lavere, hvilket har en stor betydning.

 

Alt dette tager vi en grundig snak om, når vi skal udarbejde en skræddersyet leasingkontrakt til dig. 

 

ÆRLIGHED, TRYGHED OG GENNEMSIGTIGHED

Vi er specialister i flexleasing af luksusbiler. Flexleasing er mest fordelagtigt for dig, hvis du ønsker en bil i højere prisklasse eller hvis du ønsker en bil med meget udstyr. Hvis dette ikke er dine behov, så kan det i nogle tilfælde bedst betale sig, at du køber en bil på traditionel vis. 

 

Vi er altid mest ærligt om, hvad der bedst kan betale sig. Viser det sig, at du kan få et leasingtilbud hos et andet firma, som vi ikke kan matche eller stå inde for, så er vi også ærlige over for dig. Ærlighed, tillid og gennemsigtighed er nøgleord for os, og vi lever efter dem i hver eneste handel.

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE LEASINGTILBUD

Hvis du er interesseret i at lease en bil hos os, skal du endelig kontakte os på enten telefon 77773333 eller på mail info@ssleasing.dk. Vi kan altid komme med et uforpligtende tilbud. Vi kan også tage et møde, hvor taler mere om dine behov og ønsker til en leasingaftale. 

 

På den måde kan vi skræddersy en aftale, som passer både dig og os. Uanset om du har et konkret ønske om en ny bil eller om det blot er en drøm, så inddrag os, og sammen kan vi finde ud af, om det er løsningen for dig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *