LEASING AF BILER

Har du overvejet om leasing kunne være noget for dig, men er i tvivl om, hvad det indebærer? Så læs endelig med her. Der er nemlig mange gode grunde til, at det er er blevet så populært at lease en bil fremfor at købe den.

 

Hos SS Leasing kan du lease lige præcis den bil som du drømmer om, uanset om det er til privat brug eller om det er som firmabil. Vi har mange forskellige biler allerede, men har du et bestemt ønske, så kan vi helt sikkert også skaffe den. Brug blot vores import beregner. 

 

Leasing af biler er det langt lettere at gennemskue end bilkøb, da du kommer til at have et bedre overblik over månedlige udgifter til bilen. Hos os kan du gøre en rigtig god handel ved leasing af biler.

 

Vi har en ambition om altid at sikre dig den bil, som du gerne vil have. Det kan vi sige, da vi selv er inde over alle detaljer samt har mange års erfaring i branchen. Vi udmærker os ved at yde en god og nærværende personlig service, så du altid kan få svar på de spørgsmål som du måtte have.

GENNEMSIGTIGHED VED LEASING AF BILER

Har du en forkærlighed for luksusbiler? De lækre modeller, hestekræfterne og lyden – alt sammen kan det rykke noget indeni os. Vi har lige præcis den luksusbil, som du har et ønske om, og ellers så kan vi skaffe den til dig.

 

Vi har nemlig både leasing af biler i forskellige prisklasser, modeller og mærker. Luksusbiler er især dem, som vi oplever at der er en stor efterspørgsel på. Det er sjældent at man har lyst eller mulighed for at købe én, og derfor kan leasing åbne op for mange flere muligheder.

 

NEMT OG FORDELAGTIGT

Hvis du leaser din næste luksusbil, familiebil eller firmabil så kan du trygt gøre det hos os. Vi har nemlig allerede gjort det meste af arbejdet for dig, Gennem personlig vejledning og møder, så kan vi gennemgå alle detaljer omkring, hvordan vi sammensætter din flexleasing

 

Du kan bl.a. se frem til: 

  • Du kender de faste udgifter hver mdr.
  • Du behøver ikke at optage lån
  • En lav udbetaling
  • Undgå afgiftsstigninger
  • Stor fleksibilitet
  • Du får hjælp til at komme af med bilen igen efter endt leasingperiode
  • Aflevér blot bilen efter endt leasingperiode

 

Dette er blot nogle af de mest udprægede fordele der er ved at lease en bil frem for at købe en ny eller brugt bil. Du står nemlig ikke overfor en masse usikkerheder, idet alle udgifter og lignende er kendt fra start. Det kan vi som forhandlere lide, og det er også det vi hører fra vores kunder, at de er glade for.

 

FÅ TRYGHED HOS OS

Har du et ønske om leasing af en bil, så skal du endelig bare tage fat i os. Uanset om du ved hvilken bil det skal være, eller i stedet blot ønsker vejledning, så står vi til rådighed. Selvom det ikke er et lige så økonomisk tungt skridt at lease en bil, som det er at købe én, er der naturligvis stadig en masse detaljer, der skal falde på plads.

Uanset om du skal ud og købe ny bil eller om du vælger at lease den, skal du altid kun handle med nogen, som du kan stole på. Vi går højt op i ærlighed, åbenhed og tryghed i hele processen.

 

Vi er afhængige af at vores kunder kommer igen og anbefaler os til andre, og det har vi formået med stor succes indtil videre. Vi lever nemlig af glade kunder. 

 

LEASING AF BILER ER FOR ALLE

På trods af, at der er rigtig mange som leaser en bil som erhvervskøretøj, så er leasing altså ikke forbeholdt folk, der skal bruge den som firmabil. Leasing er nemlig for alle, og vi leaser også biler i mange forskellige modeller og prisklasser ud til både børnefamilier, erhverv og privat.

 

Der findes dog forskellige leasingtyper, og hvilken du skal vælge afhænger helt af hvilken bil som du ønsker. Det er noget som vi finder ud af i fællesskab, og har du aldrig leaset en bil før, så skal vi nok sætte dig godt ind i, hvad der skal ske og hvordan vi skaffer den bedste bil og pris til dig.

 

LEASING AF LUKSUSBILER

De fleste af os har altid haft et stort ønske om en luksusbil. Hvor det måske tidligere var ren utopi, så er drømmen om en rigtig lækker luksusbil nu inden for rækkevidde. Når vi taler om luksusbiler, så er det særligt økonomien, der er helt afgørende.

 

Der findes forskellige leasingtyper, men ønsker du at lease en luksusbil frem for at købe den, så vælger de fleste flexleasing. Og det er også vores anbefaling, at benytte sig af den metode, der hedder flexleasing. Den giver nemlig den absolut bedste økonomiske aftale, og du får størst mulig fleksibilitet og sikkerhed efter endt aftale.

 

FLEXLEASING ER DIN VEJ TIL LUKSUSBILEN

Flexleasing, hvilket er den leasingtype, som vi særligt udmærker os ved, er en metode inden for finansiel leasing. Og netop flexleasing er særlig brugt, når det drejer sig om luksusbiler med en værdi på over 180.000 ex. Afgifter og moms. Her kan du nemlig lave en særdeles god handel, hvis det er en bil i denne prisklasse, som du er på jagt efter.

 

Der er særligt tre fremtrædende fordele, ved at bruge flexleasing, hvilket gør det ekstra fordelagtigt for dig som leasingtager:

  • Minimalt kontantbehov
  • Stor fleksibilitet
  • Minimer fremtidig risiko

 

FLEXLEASING GIVER STOR FLEKSIBILITET

Hvis du ønsker at skifte bil ofte, måske hvert år, eller sæsonleasing, så er flexleasing helt sikkert noget for dig. Leasingperioder strækker sig typisk over 12 måneder, men det er naturligvis også fleksibelt fra 3-36 måneder. Hvis du indgår en aftale, hvor perioden løber på 12 måneder, så kan du skifte bil hvert år, og dermed prøve at køre lige præcis den bil, som du er vild med.

 

Det kan også være, at du i stedet er mere afhængig af en bestemt type bil alt efter vejret og omgivelserne. Vil du gerne køre i en SUV til vinter, men en lille sportsvogn til sommer, er det også oplagt at benytte sig af flexleasing, da du slipper for at betale registreringsafgift på dem begge, men i stedet kun betale, for det stykke tid, som du bruger dem.

 

Det betyder også, at du får et stort kendskab til dine faste månedlige udgifter. Generelt set så består flexleasing af en engangsydelse og en fast månedlig betaling. Engangsydelsen betales idet du indgår leasingaftalen, og består hovedsageligt af en leasingselskabets gebyr for at tage sig af handlen samt en straks nedskrivning af bilens værdi.

 

Det giver dig også yderligere den sikkerhed, at du ikke står med en usikkerhed omkring værditab af bilens værdi, når du skal sælge bilen igen, som du gør ved et traditionelt bilkøb. Her er der i vid udstrækning taget højde for, at der sker en nedskrivning af bilens værdi.

 

FÅ RÅD TIL MERE BIL MED LEASING

Har du et brændende ønske om at få en luksusbil, så er det blevet muligt med flexleasing. Du skal som tommelfingerregel udelukkende kunne binde likviditet svarende til 15-20% af bilens værdi, for at kunne lease din drømmebil.

 

Hvor det før ikke var muligt grundet den enormt høje pris, kan du nu snart sætte dig bag rattet på din drømme luksusbil. Ved et traditionelt bilkøb skal du finansiere den fulde registreringsafgift, men med leasing skal du kun betale registreringsafgift for de måneder, du leaser bilen. 

 

REGISTRERINGSAFGIFTEN MINIMERES

Selve pointen ved flexleasing er nemlig, at du registreringsafgiften ikke er bundet til bilen, men udelukkende til bilens brug. Derfor deles registreringsafgiften ud over de måneder, hvor din leasingperiode løber over – og du minimerer derfor denne afgift betydeligt i forhold til at købe bilen. 

 

VI FINDER DIN NÆSTE DRØMMEBIL 

Denne tekst har givet et indblik i, at der en masse muligheder for at gøre en rigtig god handel, som gavner både din køreglæde og din pengepung. Det handler i vid udstrækning om at finde en forhandler, som du har tiltro til, da leasing af biler langt hen ad vejen handler om tillid.

 

Vi er den rigtige forhandler for dig, da vi er ærlige og altid arbejder for, at du får den absolut bedste handel. Det gør vi ved at have høje sikkerhedsprocedure ved hjemtagelse af bilen, skabe tryghed og give dig en god service, når vi finder drømmebilen til dig. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os – vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at finde din næste drømmebil til en langt lavere pris. Kontakt os nu på telefon 77773333 eller mail info@ssleasing.dk.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *