Leasing med Kryptovaluta

BMW M4 with space background and cryptocurrencies

Det første leasingselskab i Danmark, der accepterer kryptovaluta som betalingsmetode.

SS Leasing er stolt over at være det første leasingselskab i hele Danmark, der tilbyder kryptovaluta som betalingsmetode. Vi mener, at vejen frem er ved at servicere de nyeste udviklinger i valuta. SS Leasing accepterer nu alle de største kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin osv.

 

Det betyder vores kunder fremover kan vælge at bruge deres kryptovalutaer som betaling for deres udbetaling, restværdi og månedlige ydelser på alle vores biler.

SS Leasing tilbyder nu privat- og erhvervskunder betaling med kryptovalutaer.

SS Leasing’s nye samarbejde med en handelsplatform betyder, at alle kunder enkelt, nemt og gennemskueligt kan lease biler med fremtidens valutaer, dertil kan de månedlige ydelser også betales via krypto.

Angående betaling med krypto, så er gaten åben hos os.
Der er ingen begrænsning for, hvor stor en andel af kontraktværdien man kan betale up front.
Vi udsteder en faktura på beløbet i DKK, som bliver sendt elektronisk. Når linket til fakturaen åbnes så er kursen låst i 15 min. jf. den valgte krypto valuta man vil betale med. Der ligger et gebyr på 2,25 % inkorporeret i kursen.

 

Her en liste over de krypto valutaer vi kan tage imod på nuværende tidspunkt:

Bitcoin

Ethereum

Ripple

Bitcoin Cash

Litecoin

Ether Classic

DASH

Nem

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores kryptovaluta system er du velkommen til at kontakte os gennem e-mail eller telefon opkald. Du kan også benytte vores FAQ side hos flexleasing for at lære mere om leasing processen.

Kontakt Os