KORT OM OS

SS Leasing er et dansk flex formidlingsselskab, som specialiserer sig i import af biler uden afgift fra Tyskland. Med en stor passion for biler og 15 års erfaring i branchen er vi specialister på området og kan derfor altid sikre vores kunder den bedste service. Gennem vores tætte samarbejde med adskillige partnere fordelt i hele Tyskland, gør vi det muligt at levere præcis den løsning, som passer bedst til vores kunders behov. 

Vi tilbyder derfor flere forskellige typer leasing: Privat flexleasing, erhvervs-flexleasing og splitleasing. Vores samarbejde med flere finansielle partnere, som hver især er eksperter på deres område af flexleasing, gør at vi trygt og enkelt, kan levere en bred vifte af leasingtilbud til den bedste pris.

For at sikre den højeste kvalitet gennemgår vi altid vores biler, så vi kender historikken og tilbyder desuden helpakker som inkluderer serviceeftersyn mm. Vi bestræber os altid på at give vores kunder en tryg og behagelig behandling. Kontakt os på +45 77 77 33 33 eller INFO@SSLEASING.DK hvis du har spørgsmål – vi sidder altid klar til at hjælpe med at finde den løsning, der passer bedst til dig.

At anskaffe sig en ny bil kan for mange være en uoverskuelig jungle af forskellige tilbud. Derfor har vi gjort det nemt og enkelt at tilegne sig sin nye drømmebil på en leasingkontrakt.

I Danmark er privatleasing af biler et relativt nyt begreb, men man skal ikke lade sig afskrække af dette, da det for mange ofte kan være den bedste løsning. I Tyskland er op imod halvdelen af den private bilpark leaset og i England næsten 80%.

Kapitalbindingen på en leasingkontrakt er væsentligt lavere end ved konventionel køb af bil. Dette har betydet at leasing til firmakunder de seneste par år har overhalet det traditionelle køb og stadig er stigende. Den professionelle bilkunde inden for erhvervslivet vælger altså oftest at lease i stedet for at købe.

Kontakt Os