Garantiforsikring

Vi hos SS-Leasing har et ønske om, at vores kunder føler sig sikre, når de laver en leasingkontrakt på deres drømmebil hos os.

Vi tilbyder derfor vores kunder, mulighed for at tilkøbe en garantiforsikring.
Med en garantiforsikring fra os slipper du for uforudsete værkstedsregninger og skulle der pludseligt opstå problemer med bilen under leasingperioden, er det forsikringsselskabet, der står
for at dække diverse mekaniske reparationer – hvis altså handler om reparationer af de dele, som forsikringen dækker.

Garantiforsikring – handler om den ekstra sikkerhed

Når man vælger at tilkøbe en garantiforsikring, når man leaser en bil er det oftest på grund af den ekstra tryghed, de oplever under hele deres leasingperiode.
Fordelen er mange når man vælger at tilkøbe en garantiforsikring, men der kan være variation alt efter det hvilket tilbud og de vilkår, som er gældende for den enkelte bil.

Fordelene er blandt andet

  • Det er forsikringsselskabet der står for store dele af de mekaniske reparationer. Hvis der derfor skulle ske et uheld, betyder det derfor at du ikke skal betale af egen lomme.
  • Garantiforsikringen gælder i hele Europa. Det er din sikkerhed for, at du kan køre til og i udlandet uanset om det er arbejdsrelateret kørsel og privat kørsel du har altså en vished om, at din bil er godt forsikret.
  • Du vælger selv dit værksted. Hvis du tegner en garantiforsikring hos os, er du ikke bundet til ét bestemt værksted. Hvilket betyder at, hvis du foretrækker et bestemt værksted i nærheden af dig, kan du frit vælge det der passer dig.

Hvad koster det at garantiforsikre en drømmebil?

Når du vælger at lease bil gennem SS-Leasing, står du som udgangspunkt selv for eventuelle reparationer – men det slipper du for, hvis du tegner en garantiforsikring. Her er det, det forsikringsselskab du har valgt, som dækker de mekaniske reparationer på alle de dele der nu er inkluderet. Det kan altså variere, hvordan enkelte forsikringsaftaler udformes, hvad den helt præcist dækker og hvad den koster.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere og hvordan garantiforsikringen ser ud på den bil, du går og drømmer om. Vi laver gerne en udregning på et tilbud præcist til dig, så tøv ikke med at kontakte os i dag og hør nærmere. Du kan altid kontakte os på: info@ssleasing.dk eller telefon 77 77 33 33.