SPLITLEASING
-undgå beskatning af bilfirma

SS Leasing Splitleasing

SS Leasing giver dig muligheden for at split din omkostninger mellem erhvervs og privatkørsel.

Splitleasing betyder, at arbejdsgiver og medarbejder deler omkostningerne af leasingaftalen. Man splitter så at sige leasingen mellem sig. Det vil sige, at hvis man bruger bilen til erhvervskørsel 80% af tiden, så bliver firmaet faktureret 80% af omkostningerne, mens den private skal betale de resterende 20%. 

Dette gør det både billigere og nemmere at køre firmabil, og er et attraktivt valg, hvis man vil have en bil, som kan benyttes både privat og til erhverv uden personlig beskatning. Herudover vil arbejdsgiveren opleve en minimering af de totale omkostninger.

Den leasede bil kan benyttes til privatbrug uden personlig beskatning, blot ved at føre kilometerregnskab. Dette foregår elektronisk og via GPS. 

Hos SS Leasing varetager vi alle praktiske opgaver, som forekommer ved Splitleasing. Dett minimerer arbejdsbyrden, så I nemt og hurtigt kan komme i gang. Man skal hverken bekymre sig om antal kørte kilometer eller ridser i lakken ved endt leasing.

Se vores biler og beregn din splitleasing aftale.

Hvis du er interesserer i at splitlease en bil er du velkommen til at kontakt SS Leasing gennem telefonopkald eller e-mail. Du har også muligheden for at lave en mødeaftale hos os for at høre mere om splitleasing.

Du kan også benytte vores FAQ side hos flexleasing for at lære mere om leasing processen.

Du har også mulighed for at lær mere om krav til splitleasing gennem skat.dk.

Kontakt Os