RESTVÆRDI

HVAD BETYDER RESTVÆRDI?

Restværdien ved flexleasing er den værdi bilen har efter endt leasing uden afgift, og den værdi du som kunde skal kunne anvise en køber til. Det er derfor meget vigtigt, at restværdien afspejler bilens reelle værdi, så du ikke efter endt leasing står med en bil der er mere værd end markedet kan bære.

Restværdien kan gøre en himmel til forskel i et leasingtilbud, hvorfor du altid skal være ekstra opmærksom på dette tal. Jo højere en restværdi du har, desto billigere vil tilbuddet være. Det er derfor meget nemt at blive fristet af et billigt leasingtilbud, men hvis ikke nedskrivningen af din bil er realistisk, så vil du blive præsenteret for en ekstra regning når du skal anvise en køber.

Vi tilbyder i de fleste tilfælde, at købe bilen tilbage ved etablering af ny leasingaftale. 

HVAD GØR JEG EFTER ENDT LEASING?

Er du glad for bilen og ønsker du at fortsætte med denne, så er det selvfølgelig helt naturligt at du forlænger din leasingaftale. Dermed er du ikke forpligtet til at sælge den, men vælger i stedet at tegne en ny kontrakt.

Vil du gerne prøve noget andet eller har dit behov ændret sig, så skal du selvfølgelig have solgt bilen. Og her lader vi dig ikke i stikken, hvorfor vi naturligvis bistår med hjælp til salg af din bil. Dette gør vi ved at markedsføre den i vores netværk til andre leasingkunder, samt på danske og europæiske bilmarkeder.

HVORFOR ER RESTVÆRDIEN VIGTIG?

Restværdien er vigtig fordi den kan ende med at koste dig dyrt, hvis ikke du har den for øje når du skriver under på en flexleasingaftale. Ved første øjekast kan et leasingtilbud hurtigt se billigt ud, men er restværdien for høj, så vil omkostningen blot komme dig til last i sidste ende.

Ingen leasingselskaber kan fraskrive sig det tab, som markedet diktere. Vi vælger derfor altid at nedskrive vores biler konservativt, hvilket typisk vil sige 20% pr. år. På den måde vil du oftest ende med en positiv overraskelse, hvor du faktisk kan sælge bilen for mere end restværdien efter endt leasing.

Uanset hvordan vi vender, drejer og skruer på et tilbud, vil omkostningen til SKAT og bilens nedskrivning ALTID være den samme. Derfor synes vi det er mest fair, at synliggøre denne for dig fra starten.

Ved for høj en restværdi skal du ikke blot tage et tab efter endt leasing, men du har også flere penge stående hos leasingselskabet og dermed også en højere forrentning. Det er nemlig sådan, at den værdi leasingselskabet lægger ud for bliver tilskrevet renter, som du betaler. Det vil sige, jo mere du kan nedskrive bilen i din leasingaftale, desto mindre skal du betale renter af, hvilket faktisk gør din leasingaftale billigere!

Kontakt os gerne for mere info 

Kontakt Os