ERHVERVS FLEXLEASING

SS Leasing Erhverv

Fordelene ved leasing er mange, men især hvis man benytter sig af erhvervsleasing eller splitleasing.
Kapitalbindingen er lavere end ved køb, hvilket er en fordel for de virksomheder, som ikke ønsker at binde deres penge i biler.
Hvis bilen både skal bruges privat og til erhverv så er splitleasing den bedste løsning, for at undgå beskatning af bilen.

Ved finansiel leasing står virksomheden som bruger i leasingperioden, mens finansieringsselskabet er angivet som ejer af bilen.

Flexleasing hos SS Leasing er ikke kilometer begrænset. Hvis din virksomhed har brug for en bil, som kører mange kilometer på årsbasis, så er SS Leasing lige for dig.

Der er en stor fordel ved at lease en bil som er 3 år gammel med hensyn til beskatning. Biler som er ældre end 3 år gammel bliver skatte beregnet med handelsværdien i stedet for nyprisen og er væsentlig billiger.

Flådestyring er administration af virksomhedens flåde af biler og varevogne. Det er ofte en god ide at have et samlet overblik over virksomhedens køretøjer, således at man kan evaluere, effektivisere og minimere omkostningerne forbundet hertil. Alt dette kan du overlade til SS leasing, vi hjælper gerne med rådgivning og formidling af kontrakten.

Hovedsageligt er omdrejningspunktet i flådestyring, evaluering og optimering af bilomkostningerne.
Få folk der er eksperter til, at administrere og håndtere jeres bilflåde så I kan koncentrerer jer om at skabe størst værdi for jeres virksomhed.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores erhvervsleasing er du velkommen til at kontakte os gennem e-mail eller telefon opkald.
Du kan også benytte vores FAQ side hos 
flexleasing for at lære mere om leasing processen.

Kontakt Os