FLEXLEASING

Restværdien ved flexleasing er den værdi bilen har efter endt leasing uden afgift, og den værdi du som kunde skal kunne anvise en køber til. Det er derfor meget vigtigt, at restværdien afspejler bilens reelle værdi, så du ikke efter endt leasing står med en bil der er mere værd end markedet kan bære. 

Læs mere

Det bedste ved finansiel leasing er, at det giver dig samme frihed, som hvis du havde købt bilen. Du er ikke underlagt et begrænset kilometerantal, du har færre penge bundet i bilen og du skal ikke betale for eventuelle skader ved leasingaftalens ophør. I Danmark er der mange penge at spare, da finansiel leasing tager udgangspunkt i bilens pris uden registreringsafgift. 

Læs mere

Fordelene ved leasing er mange, men især hvis man benytter sig af erhvervsleasing eller splitleasing. 
Kapitalbindingen er lavere end ved køb, hvilket er en fordel for de virksomheder, som ikke ønsker at binde deres penge i biler. 

Læs mere

Splitleasing betyder, at arbejdsgiver og medarbejder deler omkostningerne af leasingaftalen. Man splitter så at sige leasingen mellem sig. Det vil sige, at hvis man bruger bilen til erhvervskørsel 80% af tiden, så bliver firmaet faktureret 80% af omkostningerne, mens den private skal betale de resterende 20%. Dette gør det både billigere og nemmere at køre firmabil, og er et attraktivt valg, hvis man vil have en bil, som kan benyttes både privat og til erhverv uden personlig beskatning. Herudover vil arbejdsgiveren opleve en minimering af de totale omkostninger.

Læs mere