Erhverv

SS Leasing tilbyder attraktive aftaler om flexleasing til erhverv.

Erhvervsleasing hos SS Leasing

Skal du som virksomhed vælge erhvervsleasing eller splitleasing? I begge tilfælde bindes langt mindre kapital i virksomhedens biler. Skal bilen bruges til både erhvervsmæssige og private formål, er splitleasing den bedste løsning, således bilen ikke beskattes. Men hvis bilen kun skal bruges til erhvervsmæssige formål, er erhvervsleasing særligt attraktivt. SS Leasing kan give dig objektiv og hurtig rådgivning i, hvad der er bedst for din virksomhed, især i forhold til:

  • Hvis du har et stort kørselsbehov
  • Hvis du ønsker minimal beskatning
  • Hvis du ønsker en lavere kapitalbinding

Hos SS Leasing har vi et tæt samarbejde med flere europæiske partnere både inden for bilimport og attraktiv forsikring. Derfor er vi i stand til at tilbyde særdeles fordelagtige og fleksible leasingaftaler til både privatkunder og erhvervskunder.

Få en aftale om erhvervsleasing hos os

Er du interesseret i at indgå en aftale om leasing, eller har du spørgsmål dertil, rådgiver vi dig gerne og finder en god løsning. Du er meget velkommen til at kontakte os enten på telefon 77 77 33 33 eller på mail info@ssleasing.dk. Vi ser frem til at finde en løsning til din virksomhed.